Naturlig motion

En vän till mig berättade för många år sedan att hon alltid går ner i vikt på sin semester eftersom hon då är mer fysiskt aktiv med allt möjligt på sin gård (hon är en extremt aktiv människa över lag).

Jag VILLE ju ha ”mer att göra” vilket bidrog till vår flytt och känner nu att det absolut finns saker att hålla igång fysiskt med här om man vill.

Eller…en del måste man göra vare sig man vill eller inte (mocka tex) men annat kan man välja om man vill lägga tid på eller ej.

Jag tyckte mig notera en del inte så smickrande valkar som putade ut lite här och där när jag tittade mig själv i en ridhusspegel för ett tag sedan och tänker att jag nu ska utröna huruvida även jag, precis som min vän, kan använda ”naturlig träning” för att minska i omfång.

Jag har haft och har en hel del fysiskt ansträngande projekt kring vårt nya boende och hästeriet och detta i kombination med att jag inte tänker på att äta onyttigheter på samma vis när jag håller mig sysselsatt har redan börjat önskat resultat.

Så det är ett tips ni kan prova om ni vill; man får gjort vettiga grejer samtidigt som man lever hälsosammare- win win enligt mig!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>