Lördag- systrarna på solhjulet

I dag återupptog vi en trevlig bekantskap; vi åt helgbuffé hos ”Systrarna på solhjulet”, ett sommaröppet café bara någon kilometer från där vi bor.

Vi besökte stället för första gången förra sommaren men hade då ingen aning om att vi mindre än ett år senare skulle komma att bo så nära.

Maten var både vacker och god, hemlagat och närproducerat kännetecknar menyn och även själva caféet med allt runt omkring är estetiskt tilltalande, framför allt om man föredrar ”chabby chic” framför moderna möbler och porslin.

Mysigt med en liten utflykt med den här mannen:

En av de andra männen i mitt liv följde med mig på en skogstur idag:

Vi klättrade mycket och här är Vicke den perfekta partnern; försiktig, stark och modig: bra egenskaper om man ska ta sig upp för väldigt branta backar där det krävs både fokus och styrka.

Annars har jag jobbat ett extrapass på jobbet i natt så jag har sovit bort en del av dagen men nu fortsätter semestern ett tag till!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>