Söndag- utflykt

Efter ett ridpass på utebanan på morgonen begav jag och Henrik oss ut på en liten utflykt och första stoppet gjorde vi här:

Alla skåningar har väl hört reklamen om att ”Hos Bo Ohlsson i Tomelilla hej…här får du mest för pengarna”!

Att man skulle få mest för sina ”lovor” i Tomelilla kan jag inte instämma i; även om Bo Ohlsson kanske är att betrakta som ett ”mini-Ullared” av de inte så insatta så tyckte jag inte att varken utbudet eller priserna var något som fick min puls att stiga.

Andra stoppet blev på Eriksgården någon mil bort och här åt vi både lunch och plockade några liter blåbär, hallon och jordgubbar.

Det var trevligt att komma ut och lufta sig lite i omväxlande omgivningar och har man barn tror jag Eriksgården är extra uppskattat eftersom det fanns ”halmhoppning” och diverse lekattraktioner som dessa småmänniskor gillar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anneli Kristensson

    Sist jag var på bo ohlsson så tyckte jag nästan det var dyrt. Inte mycket som var billigt iaf.

    Svara
    • Birgitta

      Jag tycker att det mesta numera går att hitta ”överallt” ; Rusta, Jysk, Dollarstore, Ica Maxi, ÖB, Citygross osv….utbudet och faktiskt även priserna är otroligt snarlika.

      Att vi ens åker till Ullared en gång om året är dels för att deras hästsportavdelning fortfarande är bra, att vi kan köpa massor till hemmet en aning billigare OCH att vi ser det som en trevlig utflykt.

      Men att åka dit för att handla för några hundralappar skulle jag inte rekommendera. Ska man ”tjäna” på resan ska man i alla fall handla för några tusen (vi brukar handla för kanske 5.000).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>