Måndag- sötis

Nu var det ett tag sedan men nu ”måste” Birgitta 6 år visa några foton på sin sötnos! Alltså hur gullig är han inte?!?! Love him!

Den stora hästen (också söt) var duktig på gräsbanan och jag red igenom MSV B:5-programmet i sin helhet 2 gånger. Måste bli bättre på att rida igenom programmen hemma, fattar inte varför jag alltid har haft något märkligt inre motstånd mot detta?

Annars fortsätter hettan som den har gjort i många dagar nu och jag slogs av tanken att jag i vinter kommer att sakna hagmockning i bikini och foppisar.

Nu har vi bott här i 3 månader och det ska bli spännande att följa årstiderna och vad de för med sig.

Tex dovhjortarna har jag inte skymtat på evigheter, inte heller alla fåglar som bajsade överallt eller göken vars ko-ko ekade över bygden.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Caroline

    När någon av mina hästar blir pensionärer vill jag att de också ska få bo hos dig! De tickar tyvärr inte dina boxar (storhästar o.s.v), men sådant går säkert att lösa 😉 Birgittas bisyssla: Ålderdomshem för hästar!

    Svara
    • Birgitta

      ”De tickar”!?!?

      Faktum är att en mångårig dröm jag haft/ har är att ha just ett ålderdomshem för hästar om jag hade varit ekonomiskt oberoende.

      Nu får jag nöja mig med att försöka hitta någon som vill stalla upp sin pensionerade häst hos mig och betala hyfsat för detta samt bara besöka oss enstaka gånger i månaden 🙂 🙂 🙂 ! Finns säkert någon rik människa som skulle göra det, gäller bara att hitta en sådan person OCH deras vettiga häst!

      Svara
      • Filippa

        När min T blir gammal får hon mer än gärna bo på ditt pensionat. Det lär dessutom vara mkt billigare än de tio lax i månaden jag betalar idag =)

        Svara
        • Birgitta

          Både din häst och Carolines är välkomna så länge de inte är trägnagare eller på annat vid förstörare 🙂 !

          Betalar ni bara bra ska jag nog kunna skyffla in dom; min ”lösdrift” är egentligen hur fin som helst och nästan synd att inte använda.

          Lite skämt och lite allvar så måste jag ju ge noga akt på Baltis status och köpa/ låna en tredje häst den dagen jag tycker han verkar tackla av. Vicke skulle inte klara sig ensam en timme och att tillfälligt flytta honom hade varit en sämre lösning för mig tror jag än att hitta en tredje vettig häst.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>