Min julklapp till mig själv

Varför önska sig en ny tröja i julklapp eller ett nytt schabrak till hästen när man kan anlita någon för att plana ens ridhusbotten i stället 🙂 ?

Ja, denna kostsamma gåva blev min present till mig själv och jag hoppas att jag ska få njuta av den i många år!

Som ni vet lät jag lägga in mer underlag i mitt ridhus i slutet av sommaren och detta blev både extremt billigt och ganska bra men om man vill ha det ”bättre än ganska bra” så måste man anlita någon med de rätta maskinerna och verktygen (läs: lasermätare) och det är det jag har gjort nu.

Ridhusbottnen var förhållandevis jämn redan innan detta så det krävdes inget jättearbete (tog 2 timmar) och eftersom det inte sker ridning på den en massa timmar i veckan tror jag att detta ska hålla länge.

Om ni undrar hur jag fick tag i den person som gjorde jobbet så var det den utmärkta Facebooksidan ”Bygga och renovera ridhus” som gav mig tipset om Maskincompaniet. Jättebra att ha att göra med, snabb återkoppling och trevligt bemötande! Jag förmedlar gärna kontakt om ni behöver få utfört något på er bana/ i ert ridhus!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>