Tisdag- salt

Idag passade jag på att städa bort några saltsäckar som legat och tagit plats i förrådet och som ni ser hamnade dessa 75 kilo i ridhuset.

Jag vet inte om denna mängd påverkar underlaget mycket, lite eller inte alls men dels ville jag bli av med säckarna och dels fick jag tipset att passa på och salta innan underlaget eventuellt blir jättetorrt och dammigt när det blir varmare.

Jag antar att det redan ligger en hel del salt i underlaget sedan gammalt; detta har ju saltats x gånger när det låg i Granelundshallen och det är säkert därför min botten inte frös ens det minsta när det var ner mot 10 minus.

Efter ridhusunderhållet passade jag på att harva utebanan och kunde då betrakta Vicke linslus agerande när några bekanta till oss stod och skyfflade upp gödsel på stacken som ju ligger bredvid hans hage.

Oj vad han stod och gjorde sig till….på sedvanligt manér….”ohhhh…titta på mig…visst är jag vacker…jaaa…det är jag…”. Har aldrig sett någon motstå hans smiskande än så länge ha ha ha!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>