Måndag- ankdamm

Det kom verkligen en hel del nederbörd igår och även om min gödselstack, som numera dessutom är tömd till 95% inte ser ut som en swimmingpool så skulle den absolut fungera som ankdamm just nu.

Och det myckna regnandet gjorde att jag fick rida i ridhuset idag trots att jag inte har varit där på säkert en månad och inte hade planerat att använda det förrän till hösten igen.

Utebanan var för blöt men däremot tror jag att den kommer att vara fin imorgon om det inte regnar med och efter att jag har kört rätt många varv på den med harven i eftermiddag.

Och Vicke verkade inte ha något emot ridhusbesöket, tvärtom. Han spelade sina kort så väl att jag nöjde mig med ett 35-minuterspass…det händer inte så ofta 🙂 .

Här ser ni mitt andra djur som sin vana trogen har gjort sig fin.

Just nu rasar pälsen av honom och jag hoppas att han snart blir lika fin i hårremmen som han var i maj förra året.

Här ser ni Ryhus egna chillare som även de sin vana trogen tar siesta vid vårt hus…..

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva Dahlman

    Hej Birgitta!
    Alltid lika roligt att läsa ’dagens’ inlägg. Tänkte jag -som aldrig följt en blogg- skulle se om jag kunde kommentera.
    Håller fullkomligt med Dig om allt som ’försvinner’ genom teknikens under.
    Allt från telefonkiosker till kontanter.
    Stackars tiggare. Har aldrig pengar längre.
    Lille fluffis ser ut som han behöver ett rejält bad och några timmar med en karda.
    Du kanske kan sälja pälsen ?
    Fungerar väl lika bra som gåsdun ??
    Ha det gott .

    Svara
    • Birgitta

      Jag funderade starkt på ett rejält bad av Fluffen medan jag drog loss enorma tovor av päls med piggborsten i ena handen och en Magic Brush i den andra (snacka om att försöka effektivisera borstningen) ikväll.

      Jag har ju varmvatten i stallet men misstänker att det skulle ta en evighet för djuret att torka och det känns också på tok för kallt att bada honom utomhus (jag har ingen spolspilta). Så jag får avvakta och trösta mig med att allt kommer att ramla av så småningom.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>