Onsdag- trött

Även idag genomgår jag en utbildning (i Traumamedveten omsorg) på dagtid och medan jag bara behövde sitta Zoom-uppkopplad 2 timmar igår pågick denna mellan 9-16, ovant för mig som jobbat natt i 5,5 år.

Jag var tvungen att sitta i sadeln redan 6.40 och det var länge sedan jag behövde beträda en ridbana så tidigt kan jag säga. För x år sedan gjorde jag det nästan varje morgon….

Men jag vet också hur trött jag är efter en hel dags lyssnande så jag hade aldrig orkat rida efter jobbet så det hade varit ett sämre alternativ.

Medan det igår var över 15 grader och så varmt att täcke på Vicke hade varit plågsamt blåser det idag rejält och det är inte ens 10 grader.

Molly hjälpte till att fodra nyss; på bilden ovan står hon nästan bredvid Baltis som hon har förstått är betydligt vänskapligare inställd än hans större kamrat.

Vicke må vara god som guld mot människor men Molly tycker han inte alls om vilket är väldigt synd.

Han har jagat henne i hagen någon gång och det var inte det minsta ”på lek” kan jag säga så sedan dess är både hon och jag försiktiga.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonym

    Så söööt Molly är ! Men idag borde hon haft sitt täcke- det är kallt i Skåne idag!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, hade solen ändå inte lyst och vi bara skulle ut en snabb runda så hade hon nog ”krävt” täcke. Jag trodde hon skulle stanna i stallet men att hon följde med ut i blåsten var verkligen ”kors i taket”!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>