Torsdag- inspirerad

Dagens bild tog jag klockan 7 i morse utanför huset!

Jag släppte ut hästarna redan 05.30 i rejäl blåst och det har blåst massor sedan dess. Solen strålar och det gör ändå rätt stor skillnad mot om det även hade regnat/ snöat- en bekant i Falun hade så mycket snö hemma idag att de inte ens släppte ut hästarna!

Jag har fortsatt min digitala utbildning medan Vicke har vilodag- det passade väldigt bra att ta den idag.

Ni vet hur jag ibland poängterar att jag får tips och lär mig saker av er läsare?

Idag fick jag ett meddelande från en läsare om motsatsen; hur hen hade inspirerats av min gödselförsäljning och inom loppet av några veckor lyckats tömma hela sin stack tack vare lite annonsering på nätet. Personen har inte jättemånga hästar och skänker bort gödseln så det blev inga inkomster på köpet men däremot behöver hen inte betala x tusen för någon gödselhämtning som hen annars får utfört 2 ggr/ år.

Sådana här meddelanden gör mig så glad; när vi kan inspirera varandra!

Och tänk så bra för miljön att ”återanvända” hästarnas bajs i stället för att köpa konstgödsel som innehåller gud vet vad och kanske har transporterats långa sträckor? Närproducerat, ekologiskt, gratis…kan det bli bättre?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>