Onsdag- cellprov och lymfangit

Idag har jag varit på cellprovstagning.

Varje gång jag kallas till både dessa (som jag tycker är super-obehagliga) eller mammografi skänker jag ändå en tacksamhetens tanke åt vårt fina välfärdssystem som håller koll på när det är dags för dessa kostnadsfria kontroller som alla det gäller verkligen borde utnyttja.

Vicke har tyvärr fått lymfangit i ett framben så han leds bara just nu. Han är inte halt men benet är svullet och jag vill inte riskera något.

Nu var det länge sedan jag gav er ett serie/ tv-tips men jag har precis sett färdigt ”Innocent” på Tv 4 play (gratis) och kan absolut rekommendera att ni tittar om ni gillar engelska kriminalserier.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Jag har också läst om självprov men skulle inte lita på ett prov som krävde att jag gjorde rätt !!
    Men visst ska vi vara mer än glada åt vår fina och finansierade sjukvård !
    Har precis tillbringat nästan 2 veckor på sjukhus – kardiologen-och är mer än nöjd. TippTopp service, bra mat, bemötandet helt otroligt. Vilka människor som jobbar inom vården !
    Antar det kan variera beroende på vilken avdelning man hamnar på. Akuten är ju stökigare.
    Vi ska vara tacksamma över vår svenska vård .

    Svara
  2. Anna Ask

    Ja tack och lov att man får gå på kontroller, jag har haft förändringar som behövde åtgärdas men när man hittar de så tidigt blir man ju helt botad nästan alltid.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>