Kontrollbehov

Undrar om andra djurägare har samma maniska kontrollbehov som många med häst?

Tycker ”Silverbjälke” på Facebook beskriver det klockrent 🙂 🙂 🙂 :

”När man åker bort från gården på tex meetings finns det en del gissel..

folk ordnar scheman med vänner för fodring, utsläpp, mockning och gör 7 sidor långa manualer kring hur mellisburkar skall göras och vilken häst som skall ha vad.

hästfolket får 10 av 10 i kontrollbehov och neurotiskt beteende och toppar det med 6 sms om vilken häst som skall ut först och in först men kan ändå inte slappna av när kvällen kommer och skapar därför en grupp på Messenger för att kunna hålla koll på att allt gick bra.

Paniken är nära om en i gruppen sett men inte svarat inom 4 minuter.

Själv undrar jag mest vilken häst som är mest laddad när jag kommer tillbaka eftersom ingen fått rida någon av mina men jag var storsint nog att göra ett tydligt schema på vilken som skall longeras, vilken som ska promeneras och vilken som ska equibandas. Samtliga ganska ingående i tid, följd, moment och vägar.

Ett jävla gissel är det, och folk påstår det är kul med meetings av olika slag. skitsnack, det är faktiskt ett jävla roddande.”

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>