Torsdag- 3 kappor och en jäkla massa kiss

Om ni tittar noga på bilden ovan ser ni samma sak som jag gjorde när jag tog detta foto inifrån vårt hus igår; den lille som betar i sin hage!

Och nog är det väl en dröm för många hästägare; att kunna se sitt djur från köksfönstret?

Medan det igår var så behagligt väder att jag bara red med en väst över en tjockare tröja var vädret idag betydligt råare.

Jag skrittade samma runda som igår och idag var det inte bara Molly som hade en ”kappa” på sig; det hade även jag och Vicke även fast hans päls har växt ut rätt bra efter den första klippningen för några veckor sedan.

Och på tal om Molly så är hon verkligen rolig! En flitigare ”kiss-markör” än henne får man leta efter!

När hon bara rastas på själva Ryhus är jag övertygad om att det hade räckt med 2 korta toalettbesök per dygn, en runda runt 10 och en runt 18 om hon själv fick bestämma (och ja…vi går ut oftare än så….) men när man går/ rider med henne på andra platser….jisses…då är den ingen måtta på antalet gånger hon stannar för att kissa. Till slut finns det liksom inget kiss kvar men hon sätter sig och markerar ändå…det är tydligen väldigt viktigt att alla får vet att ”Molly was here” 😁😁😁!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>