Fredag- vagel

Mina skrittrundor med djuren fortsätter och idag red vi på helt andra vägar än tidigare i veckan för att variera oss lite.

Jag har fått en vagel i ögat sedan en vecka tillbaka (!) och tycker inte att det blir ett dugg bättre.

Mitt ena ögonlocket är så svullet att det delvis hänger ner över ögat vilket både irriterar och ser otrevligt ut.

Enligt doktor Google är det bara att avvakta men jag har nu i alla fall börjar smörja ögat med Noviform i hopp om förbättring.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Stackars Dig ! Väldigt länge sen jag själv hade det men minns det var obehagligt. Går det inte över får Du nog ringa vårdcentralen på måndag.
    Älskar dina dagliga rapporter från djurlivet på landet. Molly är så liten och söt där hon står och väntar på er.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, är det inte bättre över helgen får jag nog ta kontakt med vårdcentralen även om de troligen kommer att be mig avvakta ytterligare.

      Svara
  2. Lena

    Hej! Jag hade vagel förra året,den lindrades och försvann genom att jag använde kamomilltepåse lagd i kokande vatten,lät den svalna och sen lade på ögonlocket. Masserade även lite lätt med påsen på ögonlocket.

    Svara
    • Birgitta

      Tack för tipset vilket jag faktiskt redan provat eftersom jag sedan tidigare läst att just kamomillté är en gammal huskur.

      Tyvärr verkar det inte hjälpa och jag har nästan lust att köra en kanyl rakt in i svullnaden för att se vad som händer (men man ska inte sticka hål själv så det vore säkert dumt).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>