Det glamorösa hästlivet (not)

Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har så fantastiska förutsättningar för mitt stora intresse; hästarna.

Men ibland är i alla fall jag väldigt långt ifrån den glamour som visas upp på tävlingar eller sociala medier där allting är glänsande rent, snyggt och matchande.

Detta tänkte jag på härom morgonen när detta lilla debacle inträffade:

Vicke kissar ofta när jag kommer till stallet på morgonen, gissningsvis för att ”ha det gjort” innan han ska ridas eller släppas ut i hagen. Det kommer inte alltid några mängder men jag försöker ändå hinna sätta en hink under honom och det gjorde jag även denna morgon.

Det kom några skvättar i hinken men när jag tittade ner i den i det väldigt skumma morgonljuset såg det ut som att det låg något annat i botten också.

Och när jag hällde ut innehållet såg jag vad det var; en av mina mössor som jag hade hängt på hängaren utanför Vickes box.

Han pillar ibland på innehållet och välter whatever så att det hamnar på marken men denna gången hamnade mössan i en av hinkarna som stod under hängaren och som jag grabbade tag i utan att titta närmare på innan Vickes toalettbesök.

Det var bara att förpassa den nerkissade mössan direkt till tvättmaskinen och som sagt fundera på den ”glamour” man omger sig med ibland 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>