Söndag- stor skillnad

Idag har Vicke vilodag och jag såg att han har njutit av lite ler-rullning i hagen. Lillis rullar runt som en boll i princip dagligen medan Vicke är mer picky; han skulle tex aldrig lägga sig i rejäl lera (tack fina häst 🙏).

Glömde att berätta att denna nyårsafton förflöt helt perfekt vad gäller Molly.

Jag jobbade men enligt Henrik var hon fullständigt som vanligt precis hela kvällen och natten vilket är smått otroligt om man vet hur det har varit tidigare.

Men det finns onekligen många fördelar med att bo i obygden och sakna grannar och att det inte hördes något smällande in i huset från de närmaste byarna är verkligen en!

Hästarnas boxar såg ut som vanligt och dom var jag ärligt talat inte speciellt orolig för men att Molly höll sig helt lugn var enormt skönt!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Vad skönt att Molly fick en lugn nyårsafton!! Minns vår första hund som blev 14. Han var vettskrämd i flera veckor runt jul o nyår. Många nyårsaftnar tillbringade vi i bastun nere i källaren med honom.

    Svara
    • Birgitta

      Det hade vi också högst troligt fått göra om vi hade bott kvar i Staffanstorp (vara i badrummet med henne….kul….)

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>