Måndag- lugnet efter stormen

Jisses vad det blåste i natt! Och då tror jag ändå att vi kom lindrigt undan här mot vad andra råkade ut för.

Såg tex bilder på en bekants helt sönder-smashade hästtransport- träffat av ett träd!

Själv fick jag bara gå och hämta en kratta, en tom vattenbalja och en bajsupplockare som hade blåst iväg en bit och dessutom var det så tursamt att de jätteintensiva vindarna försvann som i ett trollslag precis när jag gick ut till stallet. Jag hade inte släppt ut hästarna annars kan jag säga men nu kunde jag följa alla rutiner som vanligt efter ett pass i ridhuset.

Har ni påverkats av stormen?

En kommentar

  1. Alma

    Jag vet inte om det här blev p.g.a stormen men draget i stallet på natten (gammalt kallstall med delvis öppen taknock) och blåsten igår kväll innan insläpp/idag lär inte ha gjort det bättre, det kanske t.o.m skapade det. Jag hittade min häst med ett dåligt öga så jag har spenderat kvällen med att vänta på jourveterinären. Han har tydligen fått ett hornhinnesår. Så nu blir det metacam, salva, ögondroppar och ett piratansikte (skygglapp för ögat) för hans del.

    Man blir så nojig när något händer hästarna. Jag själv hade hornhinnesår i en vecka utan att söka hjälp och trodde det skulle gå över av sig själv, det gjorde det såklart inte.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>