Fredag- in och ut


Om ett väder kunde be om ursäkt för sitt tidigare usla agerande med stormar och massa regn så är det vad Skånevädret har gjort de senaste dagarna.

Bara en massa sol men också ganska kallt på morgnarna= frusen utebana som inte tinar förrän på eftermiddagen.

Med detta sagt blev det ett ridhuspass för Frenchie på förmiddagen och ett ridbanepass för Vickster på eftermiddagen.

Det känns som att allt nedlagt arbete på Vicke kommer att ”löna sig” på Frenchie som ändå i mycket påminner om sin större och äldre kamrat.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Mimmi

    Hej! Jag fick syn på ditt ridhus i facebookgruppen om att bygga ridhus och undrar över storleken på ridhuset? Är takstolarna ”hemmabyggda”? Är nyfiken då jag är väldigt sugen på att bygga ett ridhus men det är så fruktansvärt dyrt… men vi har både skog och eget sågverk så med egen takstolstillverkning skulle jag definitivt komma ett steg närmare 🙂
    Hälsningar
    Mimmi

    Svara
    • Birgitta

      Ridhuset är 17*36 plus en liten läktare så kanske 38 meter långt totalt.

      Vi hyr hela gården så jag har tyvärr ingen aning om hur ridhuset är byggt. Jag har för mig att det är gjort av begagnat material men det får du ta med en nypa salt. Ridhuset är runt 15 år gammalt.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>