Tisdag- gott

Idag blev det en skogsritt för mig, Frenchie och Molly.

Läderstövlar och långärmat för mig och flugmössa och 1/2 liter Ultra Shiled för Frenchies del gjorde att vi uthärdade de insekter som ändå envist surrade runt framför allt den sistnämndes huvud och Molly verkar inte attrahera dessa trista kryp.

När det var dags för lunch slog Henke och jag på stort och åkte till Anitas på Börringe!

Visst svider det med 145:- för en lunch (sluta skratta alla Stockholmare….) men jag betalar hellre detta för en god, nyttig och varierad buffé än 100:- för ”vanlig” lunchmat någon annanstans.

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva

  Först en dum fråga- Varför måste Du ha ridstövlar i skogen pga insekterna ?
  Räcker det inte med ridbyxor, strumpor och sportchaps ??
  Det måste väl vara minst lika tjockt
  Jag gillade att ha ridstövlar- tyckte det blev mer ’styrsel’ på skänkeln då men när man rider ut är det mycket bekvämare med ridskor och chaps.
  Angående Anitas på Börringe … Jättegod mat även om bilderna idag såg ovanligt magert ut.
  Visst är det förhållandevis dyrt men hellre lite högre ibland för kvalitetsmat än flera billigare och sämre måltider !!
  Kvalitet före kvantitet!!

  Svara
  • Birgitta

   Angående stövlarna vill jag passa på att ”gå in” dom så mycket som möjligt; de är ganska hårda och behöver sjunka ihop lite vid knävecken vilket de kommer att göra över tid.

   Angående Anitas så fanns det en hel del mer mat men det stod folk i vägen så jag ville inte ta kort som värsta fotografen där.

   Men det fanns bara en efterrätt till skillnad från på helgerna då det finns flera. Därav att buffén kostar det dubbla på helgerna.

   Svara
   • Maria

    Från 150 plus dricka på de lite mer okej ställena och bufféer. Vanlig lunch 110-130 ungefär. När jag bodde i Skåne kunde man få en okej pizza, stor som ett dassalock, för 29 pix, det var grejer det! Och 10-kronorsfalaffeln, mmm… Fram till -05, åren går…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>