Felköp?

Oj vad många olika sorters utomhus-pooler jag ser till salu!

Inte bara nu när sommaren lider mot sitt slut utan även långt tidigare.

Numera kan man ju köpa alla möjliga bassänger, allt från de allra minsta till bebisar till de som rymmer flera kubik vatten och som man behöver en stege för att komma in i. 

Jag undrar vad det är som gör att så många anser att de vill sälja poolerna vidare efter en knapp säsong?

Jag gissar att det är meckigt att rengöra dom och att sätta upp och ta ner allt?

Priserna är annars verkligen överkomliga om man bara vill svalka sig i den värsta hettan och inte ställa sig under trädgårdsslangen som jag gör när jag solar hemma?

Bilden är från när vi var i USA 2019 och där jag fick ett riktigt skrattanfall när jag läste pool-reglernas punkt 7 🙂 !

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag som tycker att pooler är lite småäckliga redan innan skulle nog ha haft svårt att hoppa i den poolen efter den påminnelsen haha…

    Skulle hellre springa fram och tillbaks i vattenspridaren än att bada i en sådan där uppblåsbar pool, det känns betydligt mer hygieniskt.

    Svara
      • Anna

        Haha ja även om det bara var jag, jag badar faktiskt inte heller gärna badkar av samma anledning, det känns liksom lortigt på något sätt. Men jag är medveten om att det är lite nojigt, så det är inte så att jag tänker ”åh vad äckligt” om någon säger att de gillar att bada badkar.

        Svara
    • Maria

      Jag håller med. Förstår inte ”familjeträff i poolen”. Usch. Ska jag bada där någon annan är ska det vara ordentligt med klor. Tackar alltid nej till dubbeldejt i någons utespa.

      Vad gäller om det bara var jag som använde poolen, så nej ändå, stillastående vatten som stått och fått döda insekter och innehåller döda hudflagor och sekret, nej tack.

      Denna inställning har dock kommit med åren.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>