Fredag- smultron!?!

I morse såg jag detta exemplet på ”meteorologisk sommar”- ett smultron som bara dök upp i min trädgård!

Det smakade gott och vad gäller vädret är jag bara glad så länge plusgraderna är tvåsiffriga så jag klagar inte- bara reflekterar över hur temperaturerna mer och mer verkar avvika från det vi är vana vid. Så länge det är åt detta hållet är jag all for it, skulle det däremot bli många minus….nej!

Frenchie och jag har varit hos Nina och som jag sa till henne borde jag egentligen klippa honom för han blir svettig efter passen men dels är han…ursäkta….såååå söt ❤️ i den här mörka färgen som lär bli musgrå efter en klippning men framför allt så vill jag att han ska vila inom kort och då är det korkat att klippa honom precis innan det.

Nu är jag äntligen FULLKOMLIGT on board med alla som hela tiden har tyckt att Frenchie är så söt; jag tyckte tidigare, när han var både vanligt brun och en period nästan ljusgul att han kunde se tämligen alldaglig ut vilket en del blev nästan förnärmade å hans vägnar när jag sa.

Men jag retirerar och ber min bruna nallebjörn om ursäkt; du är sötast i hela världen Frenchie hälsar Birgitta 6 år!

Denna dagliga rutin är inte lika ”söt” men jag får trösta mig med att den gör i alla fall en av oss glad (ledtråd; inte den som ska borsta bort leran).

Notera a) hur stor bit Frenchie har lyckats jordfräsa upp från fin gräsyta till geggig rullhörna samt b) vilken fin halt min ponny, som inte är riden på över 1 år, har ställt upp sig i 🙂 🙂 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>