Smart tips vid byte

Läste detta tips på Jeanna Högbergs Facebooksida:

I got a new idea and a tip for the ones that are starting with the changes. Sometimes it’s difficult to see in the mirror or for the person on the ground which hindleg is first in the change. So we put a red bandadge on the leg that we want to see a bit clearer. Really helpful! You could also put another dtrong color on the other hindleg. Good luck with the changes.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Maria

    Smart! Bara en sak, denna nitiska vilja bland influensers att skriva på Instagram/ blogg på engelska. Är det för att ge ske av att ha så många internationella följare, eller vad kommer det av tror ni? Jeanna har ju jobbat ett kort tag i Danmark och de förstår svenska, men okej, men alla andra. Tror de att VI tror att de är så internationellt kända att de måste skriva på engelska till sin stora internationella publik? Nu pratar jag hästinfluensers. Ja, jag behärskar engelska till fullo, inklusive de flesta hästtermer, men varför inte skriva på svenska? De gör så klart som de vill, men ändock…

    Svara
    • Birgitta

      Jag TROR att det kan ha att göra med att många som sysslar med dressyr på en lite högre nivå har en hel del vänner/ bekanta/ kunder/ elever/ tävlingskonkurrenter/ whatever från jordens alla hörn.

      Jag följer en del dressyrryttare på Instagram och ser av kommentarerna att många skriver på andra språk, engelska ffa, än svenska.

      Däremot önskar jag mig ibland en skämskudde när jag läser hur illa en del svenskar skriver på engelska och då menar jag inte enstaka felstavningar tex utan många rejäla ”fel” på några korta meningar. Då är det bättre att hålla sig till svenskan tycker JAG. Eller be någon om hjälp om man tvunget måste skriva på annat än svenska.

      Btw skriver jag och Frenchies fd ägare till varandra på engelska 🙂 fast jag är rätt säker på att vi hade förstått varandra hyfsat om vi skrev på svenska och danska.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>