Step on it

Mitt absolut bästa tips för att hålla gödselstacken så liten som möjligt är att stampa den regelbundet, gärna varje dag.

Bra gratismotion och den får dessutom ett snyggare utseende 🙂 !

Är detta något ni med stack tillämpar?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Smurfan

    JAA!!! Jag stampar! Efter att jag börjat läsa din blogg så stampar jag, mockar supernoggrant och har köpt dyra maskar. (Dom har dock bara legat i stacken i två veckor, så jag vet inte om de hjälper ännu.)

    På köpet har jag fått anhöriga som tror att jag inte är klok: ”Smurfan började läsa en blogg på nätet och är nu ute och skulpterar gödselstacken!”
    Kan väl tillägga att mina anhöriga varken är hästfolk eller läsare av Birgittas hästsida, och därmed aldrig kommer förstå skönheten i en vällagrad stack!

    Svara
    • Birgitta

      Men sluuuuuta…..din kommentar gjorde banne mig min dag ❤️!

      Det är väl härligt när man kan inspirera varandra till vettiga saker!

      Jag tänker ibland att mina tidigare stallägare hade velat ruska om mig rejält om vi träffades idag och säga ”jaha…är det så dags att bli fröken Petig efter alla dessa år” 🙂 .

      För tro mig; jag har inte alltid varken stampat stackar eller mockat så noga som jag gör idag.

      Men det BLIR en skillnad, man sparar strö (pengar) och det ser snyggare ut…den som påstår något annat har inget sinne för estetik 🙂 🙂 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>