Söndag- skitgöra

I morse körde jag samma koncept igår; tidigt ut i skogen för att undvika att träffa andra människor….som om sannolikheten för detta var särskilt stor just idag när det var gråmulet och föll en hel del snöblandat regn på oss…

Tillbaka i stallet tog jag faktiskt några tag med spångrepen i Frenchies hage; jag är ingen manisk hagmockare per se och framför allt inte på hösten och vintern när mycket geggar ihop sig eller fryser fast men idag hittade jag x högar som var lätta att forsla bort till stacken.

Jag har, föga förvånande, blivit förkyld vilket jag ofta blir efter att ha flugit. Både på planet och på flera platser i New York gick det inte att undvika närhet till andra människor så jag räknade med att detta skulle hända.

Eftersom Frenchie bara skrittar kan jag i alla fall vila mig utan dåligt samvete och som jag skrev igår så är det ändå riktigt innesittarväder här.

Henrik och jag har i alla fall gjort köttfärsgryta till typ 10 personer- så skönt att ha färdig mat att bara värma tycker vi båda.

Vi har nästan helst slutat att äta lunch ute just nu; det känns för dyrt med stigande priser samtidigt som man märker att portionerna blir mindre!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Maria

    Intressant sista stycke, om portionsstorlekar och priset, berätta gärna mera! Det har jag inte märkt av än här uppe, men nu bävar jag för vad som komma skall då.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>