Cannabis?

Som jag har berättat gick Henrik och jag otroligt mycket i New York och en sak som vi noterade nästan omgående på olika gator var en väldigt obehaglig doft som jag absolut inte kan beskriva. Inte som sopor, urin, avföring, gammal mat eller annat som möjligen vore logiskt i en storstad full med uteliggare utan…tja…jag kan inte beskriva doften.

Och i efterhand ångrar jag att jag inte frågade någon förbipasserande….

Här hemma har jag ställt frågan på ett New York-forum på Facebook och 9 av 10 svarar att det är cannabis-doft jag känt!?!

Jag har googlat och cannabis påstås lukta sötaktigt vilket jag inte tycker att denna doft var men inte vet jag?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag tycker att det kan lukta riktigt vidrigt beroende lite på sorten och vad de blandar det med. Om det blandas med tobak till exempel, urk. Och vad drogpositiva människor än påstår så tycker jag att sådana som röker cannabis ofta brukar vara lite sisådär med sin personliga hygien också.

    Svara
  2. Karolina Cappelli Lindholm

    Tycker NY generllt stinker från ventilation från tunnelbanan.

    Svara
    • Birgitta

      Fast just denna odör har jag aldrig upplevt någonstans och kan inte jämföra med något annat. Skarp och äcklig.

      Svara
  3. Sofia Möllerström

    Finns flera andra droger som dom röker i USA som ger ifrån sig fräna dofter. Antagligen är det den ”nya” drogen som jag tyvärr inte kommer på namnet på. Såg en dokumentär på Youtube om den drogen. Poliser och andra sakkunniga som intervjuades sa att den stank fruktansvärt när dom rökte just den drogen. Beskrev det liknade din beskrivning.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>