Måndag- dagen i bilder

Dagens fynd: en 5-liters dunk olja för 119:- :

Han gör sig inte alltid bra på bild på min sötnos. Här hjälper han till att mocka hagen:

Idag har jag fortsatt att träna på den förvända galoppen med Frenchie och fick en bättre och bärigare känsla än sist. Ingen ridbild på det men ännu en inte så smickrande utomhusbild 🙂 :

Min utebana ser ut att ha blivit planad med lasermätare men det är bara några månaders regn och snö som har plattat till den:

Konstaterade idag att hur något ÄR och hur man MINNS det kan vara två vitt skilda ting.

Detta diket backade Frenchie ner i för ungefär ett år sedan. Han satte sig på häcken och jag gled av, allt mycket odramatiskt (han blev bara ganska lerig på bakbenen) men det kunde ha gått illa. Om någon hade frågat mig var diket både bredare och djupare än jag ser att det faktiskt är:

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Måste vara härligt att ha en så stor fin utebana. Jag har ju en stor gräsbana men blir det för torrt blir den ju hård. Har en pytteliten paddock, 20 * 20, och den får funka men hade gärna haft en så fin som du har.

    Svara
    • Birgitta

      Ja för att vara ”privatägd” är den riktigt bra. Blir aldrig hård men kan damma på sommaren om man rider flera vilket ju aldrig sker så jag klarar mig bra. Skulle bli för meckigt att vattna för ett ekipage.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>