Onsdag- blown away (nästan iaf)

Du milde vad det har blåst idag!

Det hjälpte inte att det var 10 plusgrader, det kändes väldigt mycket kallare tack vare vindarna och jag var helt stelfrusen efter mitt ridpass på utebanan.

Det var nog bra att jag tränade på att rida i blåst på den senaste tävlingen och att det dessutom gick problemfritt för annars vete tusan om jag inte hade fegat ur idag och valt ridhuset.

Det märks att Frenchie och jag är mycket mer samspelta efter lite mer än ett år ihop; förra året kunde han fjanta sig på utebanan lite i stil med ”jag stannar och backar” (som han gjorde i början när jag red ut) om det blåste eller min bil stod utanför banan eller det var något annat som ”störde” (läs: gav en ursäkt för att låtsas vara störd/ rädd). De gånger det hände bröt jag det snabbt men i år har det inte funnits antydan till dylikt trams.

Henrik och jag har varit och ätit lunch och jag har lekt arborist kring stallet (mitt nya nöje är tydligen att kapa trädgrenar…..) men annars har jag inte varit särskilt aktiv och skyller på blåsten.

En stor fördel är det med vindarna i alla fall; flugorna låter bli hästarna!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>