Bra sadel-koncept

Oaktat hur just mitt besök i sadeldjungeln slutligen kommer att sluta måste jag tipsa om ett smart sadelkoncept som Sadelmagasinet där jag var igår har; hyrköp!

Som ni kan läsa om här har Sadelmagasinet en hel del sadlar som man kan få hyra i maximalt 6 månader och som man kan köpa loss om och när man vill inom denna tid. Dessutom räknas den summa man betalat i hyra av om man köper sadeln.

Jag vet inte hur många inlägg jag har läst av besvikna sadelköpare som tex köpt en sadel privat och där det efter x tid visat sig att sadeln inte passar. Och så står man där och ska ha en massa omak med att sälja denna sadel vidare.

Det har till och med varit fall där sadel köpts via/ av utprovare där man hamnat i samma sits (observera ordvitsen) ; utprovaren vill inte ta tillbaka sadeln om den inte passar efter en tid.

Sedan kanske inte alla har pengar att köpa en ny sadel innan de fått sålt sin befintliga och då kan detta hyr-köp hos Sadelmagasinet passa för då har man i alla fall 6 månader på sig att försöka sälja sin egen sadel.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>