Reklam

Inlägget är INTE ett betalt samarbete 🙂 men när jag själv hittar snygga, bra, prisvärda grejer vill jag gärna tipsa andra också.

Och idag vill jag tipsa om att Eqviptus just nu har en stor oktoberrea där man bland annat kan köpa deras tyglar med 25% rabatt.

Just tyglarna gjorde att jag fick upp ögonen för detta svenska företag; jag har aldrig haft så bra tyglar som de jag har därifrån. Snygga, ändamålsenliga och lätta att rengöra vilket verkligen inte alla tyglar är och just denna del av hästens utrustning kan bli ganska skitig av stöv och svett.

Jag har tyglarna utan gummi medan min tränare har de med gummi, det är ju en smaksak. Mina är dessutom i storlek cob eftersom jag inte vill ha en massa ”extraläder” 🙂 .

Jag har även Eqviptus stigläder, säkerhetshandtag, grimma, grimskaft och strasspannband så jag är definitivt en nöjd kund.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Har inte just detta märke men älskar läder med gummiklädd insida, det enda jag kan rida med. Bra tips med cobtyglar, ska tänka på det och detta märke när jag behöver nya.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>