Går det så går det….

Ser ibland att någon försöker sälja ”traktordäck lämpliga att fodra ur”.

Senast var det en person som hade flera däck till salu och de kostade mellan 600 och 1000 kronor ?!?!?!

Själv fick jag mitt däck GRATIS av en däckfirma och det var inte första gången. De är bara glada att bli av med dom!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anja K Phersson

    Den siste idioten är inte född…om man ska vara lite elak. Sen skulle jag inte vilja ha sådana…enbart för att jag tycker de är så hiskeligt fula. Ibland ser man de som målar dem och använder som kruka, jag ryser.

    Svara
    • Birgitta

      Jag som har haft en ensilage-slösare utan dess like (åt aldrig upp sådant som hamnat på marken om denna var det minsta ”smutsig” och som andra hästar skulle äta utan tvekan) har provat en hel del olika varianter för att hålla fodret på plats och detta är nog det bästa.

      Det finns olika träkonstruktioner som jag tror en tillräckligt klåfingrig häst hade kunnat ta/ sparka sönder och skada sig på spikarna/ skruvarna och sedan finns det olika foderhäckar som säljs av tex Kellfri som kostar tusentals kronor.

      Så mot bakgrund av detta står jag ut med de fula men helt gratis däcken 🙂 ! Och just nu äter båda hästarna direkt från marken.

      Vad gäller målade däck som krukor instämmer jag till 500 %, skulle aldrig få komma innanför Ryhus gränser 🙂 !

      Svara
  2. Manda Stillnert - En travhäst & allt där i mellan

    Vi har traktor däck i ena hagen som vi slänger i hösilage i, den andra är det en foderring som är byggd på plats. Vi har tänkt att vi ska bygga en till foderring men inte blivit av. Men iaf vi har fått vårt traktordäck gratis och det fyller oftast sin funktion förutom just nu när 2 åringen håller på att byta tänder så hon släpar ut allt hösilage på backen iaf för att sortera ..

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>