Torsdag- fult

Lägger upp en fin bild från i somras (med min fina ponny i bakgrunden ❤️) som en motpol till dagens Ryhus.

Mina hagar är förvisso jättefina till 85-95% men tex den delen där Bibbi tas in och där hon ibland står och väntar vid intaget är en enda tjock lervälling där man får klamra sig fast vid stövlarna.

Utanför stallet är det stora pölar, vägen är rätt så sönderkörd och gropig och tja…det ser helt enkelt FULT ut.

Och inte bara här utan nästan överallt ”på landet”.

På sommaren är det tvärtom: nästan vilket ruckel som helst kan se mysigt ut med grönt gräs och en massa blommor och annat fint som inramning.

Jag har ”så klart” ridit i mitt dock-ridhus idag; regnet har piskat nästan hela dagen och imorgon är storm aviserad.

Jag undrar om min julgran kommer att blåsa bort och måste skrattande meddela att en del av de RÖDA julgranskulorna jag köpte på Erikshjälpen nu är silverfärgade. Regnet har helt enkelt sköljt bort det röda….någon annan förklaring kan jag inte finna i alla fall *ASG*!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Ja – inte är det mysigt ute. Hatar regn o blåst. Som tur är så tycker min hund Elliot inte heller om det så det blir väldigt korta stunder ute. Hellre snö men helst vår eller fin sommar.

    Svara
  2. Anna

    Samma här, fast är nog fulare hos oss än hos er tror jag för det är finare hos er till att börja med.

    Allt är smutsigt och lerigt och fullt av alger… Jag får lite panik haha. Fantiserar om våren, då skall här skuras och målas och grejas.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>