Var är du?

Jag är definitivt i det sistnämnda stadiet i allmänhet och med mitt hästeri i synnerhet.

Eller…jag kanske inte ”get rid of stuff” men jag köper väldigt sällan något nytt för jag har massor/ flera exemplar av många saker.

Jag kan inte minnas när jag köpte ett nytt schabrak eller ett nytt täcke tex.

Dels får jag saker från lite olika håll så jag slipper KÖPA och dels så har jag alltid haft ”försiktiga” hästar som inte tar sönder whatever.

I vilket stadie befinner ni er?

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Alla tre!!! Ett nytt växthus i glas( med flyttning av allt som finns på det området och markföberelse, uppbyggnad och inredning), omorganisation i hela trädgården, uppröjning av ett ”skräphörna” och bygge av ny badhytt….. Detta året blir lite jobbigt men som vi kan njuta nästa år!

    Svara
  2. Eva Dahlman

    Just nu är det det sistnämnda. Håller på att flytta och lämna mitt stora hus efter 34 år och jag har verkligen behövt rensa ordentligt. Väldigt mycket hade jag definitivt behövt rensa utan att flytta men det gör man inte utan att man måste.

    Svara
    • Birgitta

      Ja tänk vad mycket man samlar på sig över tid…. Och då tycker jag ändå inte att jag är en person som sparat allt möjligt.

      Jag slängde faktiskt massor när Henrik och jag flyttade ihop; mycket som jag hade släpat med mig genom x flyttar till absolut ingen nytta.

      Jag har t.o.m. slängt i princip alla mina böcker. Insåg att jag aldrig skulle läsa om dom och de tog bara en jäkla massa plats och samlade damm. Jag har inget behov av att visa andra att jag minsann är beläst 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>