Jag ska vara tyst

Angående gårdagens gnäll-inlägg VET jag ”så klart” hur bra jag har det på alla vis och det var ärligt talat delvis skrivet för att visa er att även jag kan känna som jag gjorde även om det kanske för er läsare kan kännas tröttsamt med alla ”åhhh vilket bra ridpass jag hade idag”-inlägg.

Och…kolla på bilden!

Den föreställer som ni säkert ser ett översvämmat ridhus och när en person postade detta på Facebook var det även andra som visade liknande hemska bilder efter allt regnande runt om i Sverige.

Så…jag ska bara ta och vara tyst…jag med mitt helt torra ridhus, mina relativt torra hagar och mina underbara hästar!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Ibland är det skönt att veta att man inte är ensam i eländet… Vi är just nu besatta av att titta på hur gröna alla andras hus är av alger så känns det inte lika jobbigt hur vårt ser ut efter denna blöta vinter.

    Svara
    • Birgitta

      Don’t get me started on “alger”. Gräsligt! Mina stalldörrar och massvis annat är sååå förfulat att jag knappt kan se eländet.

      I förrgår tog jag faktiskt 2 hinkar varmvatten och tvättade av en långsida på lösdriften (plåt) och förrådsdörren (typ lackad) för det var enkelt att få bort just där och förrådsdörren hade retat mig jättelänge. Resten måste vänta för det träet är redan genomblött av allt regn.

      Svara
  2. Karolina Cappelli Lindholm

    De är så jäkla tragiskt för alla dem som får förstört av väder hus, stall hem o ridhus.
    Först isgata o sen stora mängder vatten.
    Jag ska inte klaga på mina pölar i hagen.

    Svara
    • Birgitta

      Första eller andra vintern på Ryhus fick vi översvämning i källaren. Ingenting blev förstört (tro det eller ej) eftersom alla golven är antingen betong eller klinker och allt var på hyllor men det var ÄNDÅ fruktansvärt att gå runt med stövlar i vatten ovanför anklarna. Och det var ingenting mot vad många drabbats av i år.

      Svara
  3. Amanda Stillnert

    Fasar ju för när det börjar tina upp här nog för att vi haft lite plus grader till och från men när väl tjällen släpper framåt vårkanten får vi nog räkna med att mycket av marken kommer bli vattensjuk efter förra hösten och den här vintern.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>