Söndag- premiär

Idag var det äntligen dags för årspremiären vad gäller mitt tävlande; jag har ju ridit 3 eller 4 Pay and ride men det är inte riktigt samma sak för min del eftersom jag tex har ridit med spö (men inga sporrar) på dessa men nu gjorde tvärtom (sporrar men så klart inget spö).

Det var extremt nära att jag inte ens kom iväg till tävlingen pga en tappsko men det tänkte jag faktiskt berätta mer om imorgon bitti; detta inlägget skulle bli på tok för långt med även den storyn.

Tillbaka till tävlingen så hade jag direkt en jättefin känsla på framridningen och den höll i sig fram till den avslutande halten inne på banan- jag kan inte minnas när jag hade så bra sammanhängande känsla.

När jag har ridit samma klass (MSV B:5) på Pay and ride har det varit mer eller mindre ”av och på känsla”, dvs jag har haft längre eller kortare sekvenser av bra/ dålig känsla omvartannat och därför inte tyckt att vi har varit riktigt redo för klassen.

Men som Frenchie kändes idag tvekar jag inte; han/ vi är absolut redo om han går som idag.

Tittar man i Equipe och ser slutprocenten (63,5) och att vi kom näst sist i den lilla klassen kanske man undrar vad jag är så himla glad över men ibland måste man bara lita på sin egen känsla.

Det som drog ner procenten var framför allt 2 orena byten varav jag inte ens kände att det ena var orent och just detta tar jag inte så hårt på eftersom Frenchie generellt inte byter orent.

Han gick också och sneglade lite på ena kortsidan vilket gav en aning vingel men inte heller det känns som ”hela världen” utan jag är som sagt mycket, mycket nöjd!

Dagens tips till tävlingsarrangörer: ha goodie bags som Södra Sallerup alltid har! Det behöver inte kosta jättemycket beroende på innehållet men är väldigt trevligt att få tycker jag.

14 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva Dahlman

    Grattis- kul att det kändes bra ! Skulle vara roligt att se er båda någon gång!!

    Svara
      • Elizabeth Torrisi

        Ja vad tråkigt att de inte har koll. Känns ju som man är uppskattad Not

        Svara
        • Birgitta

          Det var säkert ett ovanligt misstag! Jag tycker tvärtom att jag alltid känner mig enormt uppskattad på denna tävlingsplats.

          Svara
          • Emilia Sahlén

            Vi skrev detta i ryttarmeddelandet att alla var välkomna att hämta. Svårt för oss att hålla reda på de som inte kommer och hämtar. Och alla vill heller inte ha

        • Minstral

          Man får ju gå och hämta sin goodiebag.
          Södra Sallerup är utan tveksam den tävlingsplats jag alltid känner mig väldigt välkommen till!

          Svara
  2. Anna

    Kul att det kändes bra, viktigaste är ju att vara nöjd själv med sin prestation!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, jag är ofta min egen värsta kritiker och brukar alltid hitta något att vara missnöjd över.
      Och även om jag sällan är genuint missnöjd så är jag sällan så nöjd som jag var idag.

      Svara
  3. Elisabet Martinsson

    Vad roligt! Att få en bra känsla är bättre, då kommer poängen. Håller med ang S.Sallerup. Gillar verkligen tävlingsplatsen.

    Svara
  4. Marie

    Grattis!! Härligt att det kändes så bra efter det hårda arbetet du har lagt ner.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>