Inspirationsbilder från Gekås, del 2

För de som tycker om att ”plan ahead” finns just nu denna 60 liters värmebalja till nersatt pris; 1395:-. Kostar annars 1595:-

Även dessa hör väl mer vintern till?

Medan dessa ridskor passar i både stall och till vardags/ på jobbet. Tycker jag.

På tal om ”vardags” så såg jag dessa jackor på damernas sportavdelning.

Jag köpte en liknande jacka på Börjes för över ett år sedan och har ridit i den hela vintern. Jag brukar aldrig rida i jacka i ridhus/ på utebana eftersom jag tycker att det blir på tok för klumpigt men denna typ av jacka har känts hur bekväm som helst.

Prisvärd tävlingsblus. Jag har en liknande och har haft den i en evighet.

Bibbi fick en ny flugluva och jag kan verkligen rekommendera dessa. Håller i en evighet, sitter bra, ger inga skav. Och kolla priset.

Om man gillar ”Golden stripe”-stilen kan jag verkligen rekommendera detta ridtäcke i fleece för 129:-. Jag hade ett i hur många år som helst och det såg inte det minsta slitet ut men tyvärr så fick någon/ några möss tag på det och något hål senare hamnade det i soporna.

Finns även som vanligt fleecetäcke- kan rekommendera det också!

En snygg grimma för 99:-.

En…ehhhh…inte lika snygg men avsevärt billigare grimma!

Frenchie har, liksom Vicke hade, boots på sig 24/7 så det är en förbrukningsvara för hans del. Kostar 89:-.

Billiga benskydd.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Jag tycker också att ridskor som de på bilden är snygga till vardags också. Har aldrig fått så många komplimanger för mina skor som när jag haft mina jodhpurskor.

    Svara
  2. Kristina Stenzel Huke

    Många saker till bra priser. Den där värmebaljan verkar intressant, om den går på uppladdningsbara batterier. Vi har ju trots allt inte så kallt så många dagar på året, men ändå…..

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>