Sadelglädje!

Det är inte ofta jag blir glatt överraskad när jag beställer en produkt- snarare tycker jag att det är ganska vanligt att exempelvis utlovade leveranstider inte hålls.

Säljaren vill så gärna ”ha en på kroken” och lovar därför det som man VILL höra- inte alltid det som stämmer överens med verkligheten.

Jag känner till måååånga fall där även andra beställt saker som sedan inte dykt upp förrän långt efter utlovat datum och detta kan så klart vara enormt frustrerande.

Med detta sagt förstår ni kanske att jag idag höjde ett förvånat men glatt ögonbryn då jag blev uppringd av Equipes representant som lät meddela att den sadel jag beställt kommer att levereras HEM till mig imorgon, söndag!

Det var, när jag beställde sadeln för lite över 3 veckor sedan, sagt att denna skulle levereras om 4-6 veckor och krassa Birgitta kalkylerade redan då med en väntetid på MINST 6 veckor och tänkte också ”suck….i värsta fall kan det säkert ta 8 veckor också”.

Så idag är glädjen stor och jag hoppas och tror (givetvis) att jag ska bli nöjd imorgon.

Jag har ju redan ridit i en exakt likadan sadel hos NN (och på både Archie och andra hästar) vid flera olika tillfällen så jag borde inte bli besviken.

Återstår då att sälja min egen Amerigo-sadel och DEN historien sparar jag till ett senare tillfälle…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>