9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Rie

    Jag föreställer mig att en skidstuga i alperna kan se ut sådär på insidan….

    Ingenting för mig i alla fall.

    Svara
  2. Sofia M

    Blir lite jobbigt om man åker på tävling ofta. Det krävs ju en båt som man kan transportera hästarna till fastlandet med.
    För övrigt gillar jag blandningen mellan rustikt trä och alla eleganta och moderna detaljer. Trä på detta sättet tilltalar mig så mycke mer än träpanel på ytterväggar eller invändigt. Detta trädet är mer levande, där varje stock är noggrant utvald för att passa på ett visst ställe. Det är en konst att bygga ett sådant hus och är inget man gör i en handvändning.

    Svara
  3. Jenny Hamberg

    Visar med all önskvärd tydlighet att god ekonomi och god smak inte har med vartannat att göra…

    Hysteriskt kul att det stod en grupp utemöbler i plast på altanen.

    Svara
    • Birgitta

      Det är något jag reflekterat över måååånga gånger. Minns bara när min favorit Michael Jackson uppträdde i för korta brallor och tubsockar- en miljardär!

      Svara
  4. Bodil Celander

    Håller med! Huset var med i ”Hustoppen” och då verkade han inte vilja sälja…

    Svara
  5. Cecilia Lindberg

    Nä. fy tusan så smaklöst. Brunt brunt brunt överallt, och fruktansvärda klumpiga möbler och stock/pinn-lampor. Och enooooooorma urtråkiga gräsmattor som måste vara ett heltidsjobb att hålla efter?! Fast det är klart, det finns väl en trädgårdsmästartimmerstuga nånstans! Skrattade också åt de miss-matchade trädgårdsmöblerna!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>