Favorit i repris- bästa schabraket

Håller just på och tvättar lite hästsaker och slogs åter av hur otroligt bra MIAS schabrak är.

Jag har provat en del andra märken, både billiga och dyra men de har alla krympt, blivit sladdriga i tyget, sett urtvättade ut snabbt osv.

MIAS har hittills varit outstanding bäst och jag kan verkligen rekommendera dom om man vill ha ett KLASSISKT, STILRENT schabrak där man själv kan välja färg på kantband och passpoal.

Jag är ju inte ett fan av grälla färger och/ eller stora ”blaffor” som skriker ut ”titta här…det här är minsann en KINGSLAND-produkt” och köper därför ytterst sällan annat än just vita schabrak.

Denna nätbutik verkar kunna erbjuda billigast schabrak vad jag kan se; jag har köpt de som kostar 300:– och är som sagt supernöjd!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lena

    Håller med! Schabraken är helt suveräna,svetten fastnar inte som de kan göra i andra och ser nya ut efter mycket användande.Jag har valt egna färger,kantband och passpoil,blir givetvis dyrare men jag är jättenöjd! Givetvis färgmatchar jag med Mias lindor,helt suveräna,nopprar inte,kraftiga och stadiga att linda med!

    Svara
  2. Anna

    Jag har bara köpt ett enda Mias schabrak faktiskt. Kostade nog runt 500:-. Tyvärr blev jag väldigt besviken eftersom det blev helt nopprigt efter första tvätten samt tappade formen. Vet att många är nöjda med dem men jag har aldrig mer vågat köpa ett såpass dyrt schabrak när det visade sig att kvaliteten var mycket sämre än tex ett från Hööks som kostar mellan 150-200. När det kommer till lindor föredrar jag Eskadrons eftersom de har hållt bättre än de Miaslindor jag har köpt.

    Svara
    • Birgitta

      Mycket konstigt Annna. Jag gissar att du INTE reklamerade detta vilket du ABSOLUT borde ha gjort.

      Jag äger i dagsläget 3 MIAS-schabrak och alla är tvättade flera gånger utan att vara de minsta noppriga.

      Kanske har materialet ändrats sedan du köpte ditt?

      Jag tycker absolut att du ska våga prova en gång till 🙂 !

      Svara
  3. Anna

    Nej det blev aldrig av att jag reklamerade det eftersom jag hade köpt det på en tävling av någon som bara var där tillfället. Hade inte kvar något kvitto och mindes inte vad butiken hette. 🙂 Vet att jag letade efter mitt fina schabrak i torkrummet eftersom jag inte för mitt liv kunde tro att det där nopriga med uppböjda kanter var mitt nya dyra..:-O Var tvunget att titta på lappen o där stod det att det var Mias. En stund trodde jag faktiskt att någon hade snott mitt nya och hängt dit ett gammalt fult i samma färg..hahaha.. Nä jag kommer inte köpa några fler.

    Svara
    • Birgitta

      Som sagt; det låter extremt märkligt och jag kan bara gissa att det var någon gammal utgången modell som du lurades på.

      Svara
  4. Anna

    Jag har flera och är jätte nöjd. Mitt äldsta är nog fem år vid detta laget och lika fint fortfarande. Jätte glad även för mina ylle ländtäcke i samma märke.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>