Fredag- 2 varv?

Efter 2 skoperioder (eller var det till och med 3?)  med konstant brodd-gående blev Kreon idag äntligen skodd och befriad från sina klackar och nu är det bara att hoppas att jag inte heller känner något fortsatt behov av dom.

För i ärlighetens namn var det inte så länge sedan som jag var glad att jag HADE broddar för det är fortfarande mer eller mindre fruset i alla fall på morgnarna.

Idag var jag inte lika hård 🙂 mot Kreon som efter söndagens tävling, han fick ta det lite lugnt och bara skritta ut och slippa jobba.

Och när vi kom tillbaka till stallet konstaterade jag att jag nog snart får börja rida 2 varv på den runda vi alltid rider, numera tar hela turen bara 45 minuter medan den under mupp-perioderna tar en timme eller mer.

Det VERKAR som att djuret nu, efter ”bara” 1½ års regelbunden uteridning håller på att bli hyfsat normal men jag ropar inte hej ännu….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>