Måndag- same same och något nygammalt

Dagens dressyrpass blev ungefär som lördagens förutom att jag då red på kandar och idag på träns, annars var det fokus på samma saker; det som ingår i MSV C-programmen framför allt.

Jag tragglar vidare med skolorna, försöker få till mer och mer tvärning utan att tappa tempot, tänker på rakriktningen i vänstergaloppen och försöker få till raka ryggningar och korrekta bakdelsvändningar.

Vårt paradnummer är numera de enkla bytena, Kreon gör dom så lugnt och rätt, utan den där hetsen som ibland kunde komma det första galoppsprånget.

Efter ridningen hastade jag vidare till Dalby för att träffa Åsa med storpudeln Vilja; dom har Soya och jag inte träffat på en evighet.

Vi fick en härlig promenad i solskenet i över en timme och nu ligger doggy utslagen i sin fåtölj på ovanvåningen- däckad för resten av kvällen gissar jag :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>