Onsdag- lufs i frisk luft

Idag blev det som rubriken säger lite lufs för Kreon- han fick springa runt i min longeringslina i kanske 10 minuter.

Efter att ha haft en ”kolikhäst” (Décima) är jag väldigt noga med att min häst  får röra i alla fall lite på sig även om det inte kan räknas som motion i egentlig mening också de dagar som jag kallar vilodagar.

Och eftersom Kreon motioneras 6 dagar i veckan är han aldrig odräglig och full av överskottsenergi den 7:e dagen utan är nog snarare, gissar jag i alla fall, tillfreds med att få ta det lite lugnt.

En som inte fick ta det lugnt var lilla Soya som jag cyklade med efter stallbesöket. Hon sprang allt vad hon kunde i den hårda vinden och själv trampade jag mig rejält trött och svor över att det inte var vindstilla.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sara

    Hej! Är Kreon den Kreon som stått uppstallad på LCR och blivit utb av Mia T? För i såfall har jag hanterat honom när han var bråkig/yster unghäst 😉

    Svara
      • Sara

        Vad roligt! Snubblade in av en slump och var väldigt förvånad av att hitta er 🙂
        Jätte roligt att det går så bra, träffade honom mest under första rundan på lcr då jag arbetade lite där då & hjälpte till ett par gånger med honom, var ju svårt att veta vad det skulle bli av honom då!

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>