Onsdag- hästlös men inte sysslolös

Idag är faktiskt en av ytterst få dagar som jag INTE har ridit sedan mina och Kreons vägar skildes
åt och jag har som rubriken säger inte varit sysslolös för det.

Långtråkigt har man väl aldrig med eget hus och hund tex och jag har ägnat mig ganska mycket åt båda idag.

Soya och jag träffade Zacks ägare Marie och hennes doggy Tyra i Dalby och fick en skön runda på 1½ timme- alltid lika uppskattat av både folk och fä :).

Det jag kan berätta om på hästfronten är att den tilltänkta hästens besiktning är uppskjuten till måndagen den 19:e så det blir ytterligare lite väntan innan jag vet hur det blir.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Anledningen till att jag frågar är att jag förmodligen köpte en häst som hade fått typ lugnande.. Funkade kanon när jag provred båda gångerna men va skogstokig att rida hemma sen. Dock kanonsnäll i stallet hemma men gick inte att rida ute på..Linda

    Svara
    • Birgitta

      Usch, stackars dig! Denna häst kan jag aldrig i livet tänka mig skulle vara dopad på några vis av flera anledningar. Dels är den anmäld till tävling denna helg och skulle startat om jag inte hade gett besked att jag vill köpa den och FRAMFÖR ALLT så känner Ann både hästägaren och ryttaren sedan många år.
      Ryttaren är duktig (har över 1000 placeringar tex) och seriös och Ann har sett och ridit hästen mer än en gång sedan den var 4 år och anser den vara snäll.
      Så den uppskjutna besiktningen handlar om att det passar bättre för ryttare och ägare att kunna närvara vid densamma och jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig att det är något ”fuffens” med i bilden.
      Sedan vidhåller jag att uteridningsmöjligheterna kring min anläggning IBLAND kan få den snällaste hästen att bli rädd och inte bete sig ”optimalt” men där handlar det om att jag får rida genomtänkt för att undvika för stora ”incidenter”- exempelvis inte rida precis i rusningstrafik eller rida förbi trädgårdar där folk står och klipper träd med motorsåg tex.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>