Fredag- som Totilas?

Idag, medan jag körde och sladdade vår gruspaddock funderade jag på om ens en världs-stjärna som Totilas alltid tränar på nyharvat underlag? Tja…det gör han nog gissar jag men då är han gott sällskap med MIN mästare Vicke-Bicke 🙂 !

Dagens pass kändes fint och jag gissar att min känsla kommer att bli ännu bättre med mer stryka.

Inte så att Vicke känns svagare än innan han blev halt men även då behövde han stärkas ÄNNU mer och det är egentligen inte så konstigt- han är trots allt bara 7 år gammal och inte stenhårt tränad.

Jag försöker få en bättre trav genom att dels samla densamma så mycket det går och öka lite ur detta men också genom att galoppera i olika tempon och trava ur detta- galoppen kan ofta hjälpa traven- i alla fall i Vickes fall.

För övrigt inleder jag nu en 4 veckor lång semester och det ska givetvis bli skönt även om jag inte känner ett sådant hysteriskt behov av ledighet som många tycks göra denna tiden på året.

Jag jobbar ju inte i en kolgruva i vanliga fall så jag är inte utmattad på några vis 🙂 men som sagt; att vara ledig är ALLTID välkommet!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>