Torsdag- förvirrad

I morse red jag i det sköna ridhuset medan vinden ven och det regnade utomhus- då är man verkligen glad att man har tillgång till denna facilitet.

Jag jobbade på med det gamla vanliga höll jag på att säga; skolor, enkla byten, samlad galopp och galoppombyten framför allt och så avslutade jag med att försöka få några hyfsade travlängningar.

Väl på jobbet tittade jag till i min almanacka och insåg min fadäs; jag hade trott att X skulle rida imorgon men det var visst idag…..ridå…

Måste faktiskt skryta om att sådana misstag i princip aldrig händer mig, jag brukar ha stenkoll på tider men även solen har tydligen sina fläckar 🙂 .

Så det var bara att skicka ett sms till X och ställa in dagens ritt för 2 pass om dagen är ett för mycket- det får jag nog tycka.

En kortare utomhuspromenad blev det i stället efter jobbet och sedan en lite längre med Soya så nu förtjänar jag banne mig att få sitta i soffan resten av kvällen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>