Vi och vårt humör

 

survive

Jag när något felas hästen….

Att vi som rider påverkas otroligt mycket av hur hästen går för dagen eller gud förbjude skulle vara sjuk är något som många har vittnat om på bloggen genom åren.

Och tur är väl det höll jag på att säga; annars hade jag nästan trott att jag var lite unik i det avseendet och det kan ju kännas lite ”Birgitta 6 år” att gå och tjura en hel dag över ett dåligt ridpass.

Det hade varit kul att veta om andra idrottsutövare är lika kinkiga när DERAS träningar inte går som planerat?

Nu håller ju de flesta som sportar på med ”döda ting” så att säga; en boll, en cykel, skidor eller vad det nu kan tänkas vara men de som tränar med hundar eller brevduvor då 🙂  tror ni att de blir på lika dåligt humör om djuren inte gör som de vill?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emelie

    Troligtvis! Om inte mer, för dem har ju bara sig själva att skylla på.

    Har en kollega som tävlar internationellt i en helt annan sport. Han är en sådan tävlingsmänniska att han kan inte spela Fia med Knuff med sina barn, han MÅSTE vinna! Låter inte riktigt hälsosamt och jag tror ett dåligt träningspass kan påverka honom otroligt mycket!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>