Utvärdering av stigläder och en rea

Jag har ingen rabattkod att ge er och tjänar inget på detta inlägg men vill ändå tipsa er om Eqviptus pågående rea!

Och on that note vill jag passa på att ge en utvärdering av mina stigläder från detta svenska företag, att jag avgudar mitt säkerhetshandtag har jag redan skrivit om ”tusen” gånger och mina lädergrimmor och Frenchies bling-pannband har ni sett bilder av nästan lika ofta.

Men stigläderna då?

Jag erkänner att jag initialt tyckte de var FULA 🙂 men ville ändå prova om de skulle ge mig en stadigare skänkel.

Huruvida mina ben är mer stilla nu låter jag vara osagt men jag har helt klart totalt fallit för dessa stigläder och kan knappt tänka mig att gå tillbaka till de med ett mer traditionellt utseende.

Och viktigast av allt och som jag inte har kunnat recensera rättvist förrän nu efter mer än 1 års användning är kvalitén/ hållbarheten: mina läder ser i princip oanvända ut! Med andra ord bra kvalité fast jag i princip aldrig smörjer dom.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Svemark

    Du borde verkligen få reklampengar eller sponsrade grejer från dem. Utan dig hade jag aldrig känt till märket. Och allt du skriver om det så verkar det vara supergrejer.
    Jag gillar de flätade grimskaften och ditt handtag.

    Svara
    • Birgitta

      Efter att jag hade köpt mitt första säkerhetshandtag och var så nöjd så HAR jag, utan att gå in på detaljer ett ypperligt samarbete med Eqviptus.

      Svara
  2. Anonym

    Tänk vad olika det kan vara…! Jag köpte dem, men näää…fick stora blåmärken på insidan av låren Så sålde vidare. Nä, tacka vet jag enkelstigläder (webbers) – för min del iaf

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>