Måndag- verklighet snart?

Detta var ett av dagens mer eller mindre trovärdiga aprilskämt men tro mig; just detta tror jag kommer att bli verklighet ”någon gång” (kanske redan under min levnad) om dressyren finns kvar as we know it. Vad tror ni? Och hade det inte varit underbart att förlita sig på en maskin och inte kunna skylla på att domaren ”inte gillar fuxar”, ”föredrar fullblodslika hästar”, ”inte kan se att en häst bara sprattlar med benen” och annat man hört (och tyckt???) genom åren!

Själv tycker jag att dagens domare i princip alltid har klart för sig och det är mycket sällan jag inte håller med om det som skrivs in min kritik.

Den jag litar mest på av alla är dock min tränare och där har vi varit idag och avverkat ännu ett dressyrpass. En del har förbättrats, annat irriterar mig att jag inte får så bra kläm på men jag fick, som ofta, bra ögonöppnare att ta med mig hem och fila på; denna gången vad gäller seriebytena.

Jag måste ha Frenchie mer loss och inte låta honom dra upp huvudet det minsta samtidigt som jag sitter tungt på min egen häck och inte lyfter ur sadeln; så kan man sammanfatta ”problemet” när bytena inte blir bra.

Jag anser att Molly aldrig visar intresse för tv:n men här en bild som Henke tog i morse hävdandes att ”Molly tittar på naturprogram” och det är absolut svårt att förneka 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>