Onsdag- litet väderbakslag och lastningsproblem

Fick denna bild skickad till mig på jobbet i morse av Henrik och den skulle illustrera en ovälkommen gäst; snön!

Som synes var den bara av puderkaraktär och som den självutnämnda skåneväderexperten bedömde jag att den inte skulle påverka dagens planer eftersom utebanan redan hade blivit för blöt av gårdagens regn för att kunna användas fast den står så välharvad. Så det fick bli ridning i ridhuset fast jag hade hoppats att hästmotionen just där skulle vara avslutad för säsongen.

Och eftersom jag är just självutnämnd väderexpert vet jag att det kan komma bakslag som detta hela april så även om jag hade packat ner Bibbis vintertäcke och 2 av Frenchies så lät jag ett av hans vara kvar och det kom väl till pass idag eftersom han har varit helklippt och det var en minusgrad. Så lätt låter jag mig inte luras av vädret….

På tal om ”självutnämnd expert” anser jag mig vara detta främst vad gäller lastning och idag väntar jag besök av en buse som har varit här flera gånger för att låna ridhuset.

Det är en ponny som ibland bestämmer sig för att inte låta sig lastas så några gånger har det inte blivit något med ryttarens planerade besök på Ryhus kan man säga.

Lösningen just nu är att en stallkamrat till ponnyn får följa med (också en ponny)- det är ju ETT sätt att ”lösa” problemet.

Jag har hittills bara i skrift och i förbifarten nämnt att jag är ”lastningsexpert” för jag vill inte pådyvla någon min hjälp (som inte är gratis), sedan får folk göra som de vill och vad som funkar för dom.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>