Torsdag- fluffhäst och stålhäst

Idag blev det en timmes skritt i skogen på denna fluff-häst.

Jag vet inte hur bra man ser det på bilden men hade jag ridit normalt hade en klippning varit mer än nödvändig men så länge jag bara skrittar får det vara så här så klart. Finns ingen som helst anledning att klippa en konvalescent.

Som jag nämnde igår finns det inte heller någon anledning att utsätta en konvalescent för diverse ”risker”; som att Molly tex skulle skrämma Frenchie om hon kommer farande i full galopp av någon anledning så hon får inte följa med på våra skritt-turer just nu även om hon vanligtvis sköter sig perfekt.

Men jag är så rädd att utmana ödet med denna reaktiva häst och vill inte, om något skulle hända, skylla på Molly i alla fall.

Så det fick bli lite stålhäst-motion för henne efter att jag var klar med hennes häst.

Minns ni täcket som jag berättade om att jag hade reklamerat?

Idag kom det nya, så nu har jag två 🙂 ….eller egentligen tre för jag köpte ett till ponnyn också eftersom jag tycker de är så bra.

Men Lillis ska bara ha sitt när det verkligen vräker ner för dels skyddar hans mammutpäls utmärkt och dels skulle han bli för varm med täcke ”bara för att”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>